Pretraživanje Pomoć Dodaj u Favorites
RJ Trogir    Otok Šolta


Pomoć posjetiteljima

Internet stranice Promet d.o.o. Split su zamišljene kao mjesto pružanja korisnih informacija našim putnicima i korisnicima drugih usluga u području naše djelatnosti.

Kako kvalitetnije do informacija?
  • Svaka stranicu je moguće ispisati na pisaču klikom na link PRINT u desnom gornjem kutu iznad sadržaja (npr. možete ispisati na papir vozni red autobusne linije koju svaki dan koristite i imati je uvijek sa sobom)
  • Svaku stranicu je moguće poslati osobi koju bi interesirale informacije sa www.promet-split.hr klikom na link EMAIL u desnom gornjem kutu iznad sadržaja.
  • Sve bitne materijale vezane uz Autobusni promet je moguće preuzeti u PDF obliku za kasnije pregledavanje kada niste spojeni na Internet, a isto tako i za ispis na pisaču.

Za pregledavanje sadržaja Internet stranica posjetiteljevo računalo mora ispunjavati osnovne preduvjete.

Interaktivni dijelovi Internet stranica (npr. Mreža autobusnih linija) zahtijevaju da računalo posjetitelja ima ispravno instaliran plugin Adobe Flash Player 8 kojeg možete preuzeti na linku:


Pregledavanje PDF dokumenata omogućuje računalni program Adobe Acrobat Reader kojeg možete preuzeti na slijedećem linku:
 

Online ankete

Koju ocjenu biste dali novim autobusima?
 
   

® 2014. Promet Split d.o.o. Sva prava zadržana.
Hercegovačka 20, 21000 Split, 021/407-888, 021/407-999.
e-mail: promet@promet-split.hr