ZAPOSLITE SE U PROMETU

Zaposlite se u Prometu, a mi vam financiramo D kategoriju! Nudimo financiranje D kategorije i stručno osposobljavanje za posao vozača/ice uz sigurna primanja čak i tijekom izobrazbe.


Kroz naš program, karijeru u Prometu započinjete kao kontrolori što vam omogućuje upoznavanje s linijama i cjelokupnim funkcioniranjem javnog prijevoza, uz prethodnu provjeru zdravstvene sposobnosti. Nakon završetka osposobljavanja potpisujete ugovor na neodređeno vrijeme uz obvezu obavljanja posla vozača/ice minimalno dvije godine.


Na natječaj se možete prijaviti ako ste stariji od 23 godine i šest mjeseci i posjedujete barem B kategoriju. Iznimno, možete se prijaviti i ako ste stariji od 21 godinu pod uvjetom da posjedujete početne kvalifikacije tj. završenu kvalifikaciju za Vozač motornog vozila.

ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

Osposobljavanje koje podrazumijeva polaganje D kategorije i stjecanje kvalifikacije za vozača traje od 4 do 6 mjeseci, ovisno o slobodnim kapacitetima i angažmanu kandidata.

NE, Promet d.o.o. pokriva sve troškove, uključujući čak i jedan ponovljeni izlazak na ispit vožnje.

Za vrijeme osposobljavanja ćeš upoznavati linije i uhodavati se u radno okruženje tako što ćeš obavljati poslove na radnom mjestu kontrolor.

DA, primat ćeš plaću i bit ćeš punopravni zaposlenik koji uživa sva ugovorena materijalna prava.

Rok za završavanje stručnog osposobljavanja je 6 mjeseci.

Ako dođe do prekida stručnog osposobljavanja ili isticanja roka, kandidat je prethodno potpisanim sporazumom obvezan nadoknaditi troškove stručnog osposobljavanja.